Prepare a Feast! (0/5)

Étel-ital gyüjtős kihívás. Can Do! perk nagyon hasznos! Tárolókból is összejöhetnek ami kell. Fontos: azt irja hogy szerezz, gyűjts. Tehát a craftolást nem valószínű, hogy elfogadja. Ahogy a trade, vagy vásárlást se.


Auire Chicken Meat or Vegetarian Ham: Csirkehúst kell szerezni. Vault 76tól délre indulva egy kis tó partján állatok vannak, mindig más, szerver ugrálás addig amig csirke nem lesz ott.
Collect Instamash or Seasonings: Instant kaja vagy fűszerek. Salt, Pepper, Spice.
Collect Cranberries: Vagy Cranberry Bog-ban a Grove-kban, vagy Cranberry Glade, de akár északon Aaronholt Homestead-nál is található.
Collect Vegetables: Farmok környékén, vagy campben.
Collect Fruits for Dessert: Mutfruit. Saját campben elültetett, vagy mondjuk Sunday Brothers’ cabin. De számos más helyen is fellelhető.
Collect half-dozen Eggs: Point Pleasant-ban a kis Mothman tojások. De jó a deathclaw vagy mirelurk tojás is. Utóbbiakat Highland marsh-ban szerezhetünk.
Alkohol, Juice, Nuca-cola: Számos helyen.
Sweets, Cakes, Pies, Breads: Hm, lehet mégiscsak elfogadja a craftolást. Mert kenyeret én még nem találtam igy a játékban, csak főzés menüben láttam. Édességeket a Monster Smash eventben nyerhetünk, de szintén sok helyen találhatunk mászkálva a világban.

0 0 votes
Article Rating
Oszt meg másokkal
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
<<< MENÜ
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x