Kill Different Kind of Tough Enemies (13)

Már a legelején szeretnék mindnekit figyelmeztetni, hogy jelenleg ez a Challenge nem teljesíthető, bugos. Egyik elemét nem fogadja el a játék.

13 kölönböző óriás méretű ellenséget kell megölnünk.

Super Mutant Behemoth: The Whitesrping Station-tól délre található a The Vantage nevű hely.(Egy kilátó) Ettől nem messze dél-kelet irányban pedig egy kis tó aminek a közepén áztatja a hátsóját a Behemót.

Mole Rat Broodmother: Widow’s Perch-nél mindíg van egy.

Legendary Deathclaw: Deathclawot találunk a Deathclaw Island-en, de nekünk most Legendás kell. Néhány hely ahol lehet csillagos:
-Ememt Mountain Disposal Site, lent a bányarészben.
-Whitespringben a kertben.
– Abandoned Waste Dump
– Hopewell Cave

Grafton Monster: Graftonban a Grafton Day event alatt, Hemlock Holes-tól délre. Charlestonban a Gát közelében illetve a kiszáradt folyóban a Poseidon Erőmű felé.

Megasloth: Random Encounterben találkozhatunk oylan példánynal ami Tamelhető, de van hogy egy pár jelenik meg ami harcol más lényekkel. Valamint Mire és Cranberry bog régiókban számos helyen van rá némi esély.
– A Queen of the Hunt Daily Quest egyik megvizsgálandó területén is előfordulhat.
– Treetops környékén vagy Tangara Town körül.

Mothman: Ismét egy Random Encounteres lény, de ugyancsak lehetséges, hogy a Queen of the hunt daily quest egyik helyszinén pont egy Morhman van.

Mirelurk Queen: A Toxic Dried Lakebed, Spruce Knob Lake, Quarry X3, Cranberry Glade vagy Mac1S Farm.

Scorchbeast: Bármelyik Fissure Site közelében.

Scorchbeast Queen: Fissure Site Primeból bújik elő ha rádobják az atomot. A játék végső bossa, az utolsó küldetéskor. Viszont hiába minden, nem adja meg a játék. Tudtommal senki sem tudta még teljesíteni ezt, bugos. Teszteltük már úgy, hogy az utolsó lövét bizonyosan tudjuk ki vitte be rá. Illetve minden játékos aki benne volt a legyőzésében hiányzott nekik ez a feltétel. Senkinek sem írta jóvá.

Sentry Bot: Bármelyik Missle Silo-ban van egy a közepe fele. Whitespring körül is őrjáratoznak nem ellenséges Sentry-k. Ha egyet meglövün kminden robot ellenünk lesz 😀
Valamint 98 NAR Regionalnál is van egy.

Legendary Super Mutant: Wes Tek Research Center-nél, Huntersville-ben vagy akár Super Mutant horda Quest során. Tulajdonképp bárhol lehet legendás ahol fixen szupermutánsok fordulnak elő.

Vertibot: A Nuclear Keycardot kísérő helikopterek vagy a Fly Swatter event során.

Legendary Yao Guai: Bármelyik fix helyen ahol előfordul Yao ott lehetséges, hogy éppen legendás van. (Phillipi Battlefield Cementery, Site Alpha, Dolly Sod, vagy Daily questek: Thrill ot the grill, Big Game Hunter, Queen of the hunt)

0 0 votes
Article Rating
Oszt meg másokkal
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
<<< MENÜ
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x