Tadpole: Swimmer

– Pass the “Swimmer” knowledge exam at an exam terminal: Hibátlanul kitölteni a tesztet a Scout Camp számítógépén.
– Complete the Pioneer Scouts swimming test at Spruce Knob Lake: A Spruce Knob tónál van egy úszó próba pálya. A stégen van egy gomb amit megnyomva elindul a teszt. 5 bólyához kel elúszni és visszaérni a stégre, Swimming suitban. A kis bódé körül találhatunk. Igenám, de a Tó egyrészt toxikus(rad sebzés, nyaminyami) másrészről Mirelurkok lakják és van egy királynő is. Úszás előtt nem árt kitakarítani a tavat.
– Revive another player while in the water: Ments meg egy haldokló játékost, vízben. Nem könnyű mert ha túl mély a víz akkor rögtön meghal, nincs mód visszahozni. Harpers Ferry vasúti hídja viszont kellően magas, a víz nem lesz azonnal mély. Ha a sekélyesbe beugrik egy játékos azt vissza lehet healelni.
– Take a camera picture of “Crocolossus Mountain” at Wavy Willard’s Water Park: Ehhez már meg kell, hogy legyen a fényképezőgép. A Toxic Valley-ben lévő viziparkban kell fotózni a Krokodilt.
– Take a camera picture of “Ssslither Slide” at Wavy Willard’s Water Park: A Toxic Valley-ben lévő viziparkban kell fotózni a Kígyós csúszdát.
– Take a camera picture of “Wavy Waves” at Wavy Willard’s Water Park:
A Toxic Valley-ben lévő viziparkban kell fotózni a nagy élménymedencét.

1 1 vote
Article Rating
Oszt meg másokkal
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
<<< MENÜ
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x