19-es Frissítés (2020.05.19.) – Nagyobb újdonságok és változások listája.

19-es Frissítés (2020.05.19.) – Nagyobb újdonságok és változások listája.

Fontos, hogy ebben az írásban csak a fontosabb változásokról és újdonságokról írunk!
A Bethesda oldalán (direkt link az írás végén) megtalálható teljes eredeti Patch Notes tartalmazza az apróbb változtatások és
javítások listáját is. Ha érdekelnek azok is, akkor ott megtalálod őket.

✅ Megérkezett a szövetségesek kinézetének testreszabása. Ha a szövetségesünkre ránézünk mostantól megjelenik egy új “customize” opció, ahol ruhákat, páncélokat és fejfedőket adhatunk a szövetségesünkre. Kivétel a Power Armorokat. Valamint minden öltözék csak pusztán kozmetikai jellegű és semmilyen bónuszt nem adunk neki ezzel. Ami fontos még, hogy ha megsemmisítjük a szövetséges állomását amit a CAMP-ben leraktunk neki, akkor az öltözéke visszaáll az alapra ha újra lerakjuk. Valamint mostantól ha egy másik játékos szövetségesére nézünk, akkor megjelenik a “tulajdonos” neve a szövetségesé mellett.

✅ Bemutatkozik a “Hunt for the Treasure Hunter Event”, mely most Ash Heap régióban folyik majd 21. és 25. között (későbbi ilyen eseménysorozatok más-más régióban fognak játszódni majd). Az Event során különleges kincsvadász Mole Minereket kell levadászni. Ők Legendás lények és rögtön haljuk is őket, ahogy a közelükbe érünk.

A náluk lévő Kincses vödör a fontos, melynek három szintje lehetséges:
– Dusty Mole Miner Pails (alacsony szintű)
– Mole Miner Pails (közepes szintű)
– Ornate Mole Miner Pails (magas szintű)

Minél nagyobb a szint, annál értékesebb a benne rejlő kincs, amely lehet ruházat, Mounted Head Plans, új Backpack Plan és Marine Armor Helmet Plan. Minden megszerzett kincs tovább értékesíthető majd egy másik játékosnak, de NPC vendornak nem!

Ráadásul amíg tart az Event a Vendoroktől lehet CAPS-ért venni üres bányász vödröket, amikből kraftolhatsz mind a három (alacsony, közepes és magas) szintű kincses vödröt, melyet utána gyűjthetsz vagy tovább értékesíthetsz más játékosoknak.

Amúgy az egész kb. úgy fog kinézni mint a tavaly decemberi a Karácsonyi Scorched Event (ez a régebbi játékosoknak nem újdonság).

✅ Május 25.-én szintén egy Event indul, mely a visszatérő Fasnacht Seasonal Event. A helyszíne természetesen ismét Helvetia.
Minden órában indulnak az új Eventek, egy teljes héten keresztül.

Az Event során segíteni kell a parádéra való felkészülésben (dekoráció kiválasztása, kártevőirtás, zenélés) a háború után a városban rekedt robotoknak, akik még most is megtartják ezt az Ünnepséget a hagyományokhoz hűen. Ha sikeresen vesszük az első akadályokat akkor még egy felvonulásban is részt vehetünk, miközben megvédjük és elkísérjük a maszkot öltött robotokat a város körül. Ha sikeresen lezajlik az esemény, akkor Fasnacht témájú CAMP dekoritem és akár ritka Fasnacht Mask is ütheti a markunkat.

A maszkok tovább értékesíthetők nyugodtan más játékosoknak is!

✅ Változásokat eszközöltek az itemek automatikus elnevezésénél. Ugyanis innentől sokkal következetesebben ragaszkodik a játék a következő sorrendhez az elnevezés esetében: Legendás Attribútumnév + Atomic üzlet Kozmetikai név + Mod név + Fegyver neve
Ezen kívül természetesen továbbra is megadhatunk minden itemnek saját nevet is. Ez nem változott.

✅ Mostantól a hátizsákok különböző kinézeteinek alkalmazásához nem kell új hátizsákot legyártani az adott kinézettel. Hanem csak egyszerűen egy Armor Workbench-nél a módosítás opción belül tudjuk a hátizsákunkra alkalmazni az adott kinézetet. Mint a fegyverek és páncélok esetében eddig.

Valamint mostantól a Small Backpacks-re is alkalmazhatóak a megszerzett kinézetek. tehát azoknak ez jó hír akik csak annak a tervét szerezték meg és nem csinálták meg a “Order of the Tadpole” küldetéssorozatot a Standard Backpacks-ért.

✅ Mostantól a Liberty Prime Power Armor-roknak sisakrészéből létre lehet hozni úgy nevezett csendes változatot, ami nem játszik le hangokat az alkalmazása során. Mindenhez csak egy Power Armor Station-hez kell fáradnunk.

✅ Mint arról ma délelött írtunk már a Nuclear Winter játékmódba új fegyverek érkeznek (The Bow, Cattle Prod és a Gauss Shotgun).

Valamint a mai naptól kezdve egészen JÚNIUS 11., 01:00-IG (magyar idő szerint) minden nap egy új Szezonális Kihívás jelenik meg a Karakter Kihívások menüben, összesen 8 és az Event végéig elérhetőek is maradnak.
Ennek apropója a Nuclear Winter játékmód indulásának egy éves évfordulója.

Az első Szezonális Napi Kihívás teljesítéséért 150 Overseer XP jár, az utolsóért 2500 Overseer XP. Minden továbbiért 2000 Overseer XP a jutalom.

Miden Kihívás teljesítésével átváltunk automatikusan a következőre, de csak egyenként és sorrendben teljesíthetőek!

Ha sikeresen vettük az akadályokat akkor különféle új CAMP dekor itemeket, “Survivor’s Denim” és Ghillie Suit ruházatokat és különféle skineket kapunk az új fegyverekhez.


A teljes eredeti Patch Notes a következő linken található meg, ahol a különféle kisebb hibajavítások listája is elolvasható:

https://fallout.bethesda.net/en/article/41anUUoQsqOgdWzOFxg3St/fallout-76-update-19-patch-notes-may-19-2020

0 0 votes
Article Rating
Oszt meg másokkal
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
<<< MENÜ
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x