Indul a Futam! (további részletek az 1. Szezonról)

Indul a Futam! (további részletek az 1. Szezonról)

Ugye ha emlékeztek, akkor korábban már beszéltünk nektek a 20-as Frissítéssel érkező új INGYENES Szezon rendszerről, mely teljesen átalakítja a jelenlegi Napi és Heti Küldetéseket.

De azért gyorsan vegyük át az alapokat. 

 • Az 1. szezon tehát Június 30.-án indul, a 20-as Frissítés érkezésével.
 • Átlagban minden Szezon 10 hétig tart majd, tehát a mostani Szeptember közepéig.
 • Ez a rendszer úgy működik, hogy továbbra is teljesíteni kell a teljesen átalakított Napi és Heti Küldetéseket, amiért most már nem ATOMIC-ot kapunk, hanem úgy nevezett S.C.O.R.E. pontot.
 • Ez a S.C.O.R.E. pont mutatja majd a Szezonokban innentől az előrehaladásunkat és nyithatunk meg vele jutalmakat (a kozmetikai dolgok felhasználó szintű jutalmak).
 • Ennek az 1 Szezonnak a témája a táblás társasjátékokok (mint a Fallout világában megtalálható Unstoppables Shindig, Blast Radius, és Catch the Commie című társasjátékok). Ezért is kapta a mostani a “The Legendary Run” (Legendás Futam) alcímet.
 • Így ha a Főmenüben a “The Legendary Run” menüpontot válasszuk, már is elénk tárul majd egy társasjáték tábla, mely a Captain Cosmos témájában készült és ezen keresztül oldhatjuk majd fel a szintenkénti jutalmakat.
 • A szintek 1-100 ig mennek majd. Minden 10. szintenként és a különlegesebb szinteknél (pl.: 76) kicsit különlegesebb nyeremény vár majd. De a főfogás úgy mond a 100-as szint elérésével következik.
 • A táblán előrehaladni az első 2 hét után (Július 14.-től) már nem csak a Napi és Heti Küldetések teljesítésével lehet, hanem szintenként 150 ATOMS beváltásával is lépegethetünk felfele és nyithatjuk meg a jutalmakat (ez azoknak ajánlott akik nem az elején kapcsolódnak be az adott Szezonba, vagy türelmetlenek és gyorsabban szeretnének haladni).

Az alapok után lássuk részletesen, hogy  mit is tudunk megszerezni a mostani 1. Szezon során (a szintek csoportokra vannak osztva, csak válaszd ki a neked kellőt és odaugrasz az oldalon belül).

1 – 10 ?

11 – 20 ?

21 – 30 ?

31 – 40 ?

41 – 50 ?

51 – 60 ?

61 – 70 ?

71 – 80 ?

81 – 90 ?

91 – 99 ?

100 ?

Ugye, hogy impozáns jutalmak ezek? Na de így a végére jöjjön még pár kiegészítő infó, hogy minden tiszta legyen.

 • Főképpen a Napi és Heti Küldetésekre lesz hatással a Szezon megjelenése, de amúgy S.C.O.R.E pontokat nem csak ezekkel gyűjthetünk. Ha teljesítjük a Nuclear Winter játékmód Napi Küldetéseit, vagy részt veszünk a Publikus Eseményeken “Public Events” (felkiáltójeles ikon jelzi a térképen) akkor szintén kapunk S.C.O.R.E. pontot.
 • Viszont az úgy nevezett élethosszig tartó Küldetésekért (Character, Combat, Social, Survival és World Challenges) továbbra is Atomot kapunk majd és nem változnak egy kicsit se.
 • Amúgy vizsgálják, hogy későbbiekben talán az ismételhető Küldetésekért is járhatna S.C.O.R.E. pont, de ez majd a jövő zenéje.
 • Szintén a további Szezonokba akár jöhetnek extra ajándékok a Fallout 1st előfizetőknek, de ez is egyenlőre várat magára.
 • Egyenlőre a jelenlegi jutalmak Szezon exkluzívak. De elképzelhető, hogy a jövőben máshogy is meg lehet majd szerezni őket.

FÜGGELÉK 1: A lőszer konvertáló gép “árfolyama” előreláthatólag
(magyarán ennyi pontot ad érte és ennyiért ad más típusú lőszert).

5 1 vote
Article Rating
Oszt meg másokkal
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
<<< MENÜ
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x