A csapat készen áll! (részletek a 2. Szezonról)

A csapat készen áll! (részletek a 2. Szezonról)

Hamarosan indul a Fallout 76 második szezonja, mely a  22-es Frissítéssel érkezik és “A Páncélos Ász és a Szabadság Járőrei” (Armor Ace and the Power Patrol) [a cím nem teljesen szó szerinti fordítás magyarra, de így jobban hangzik. 🙂 ] címet kapta. Természetesen mint az első ez is TELJESEN INGYENES mindenki számára.

Viszont akik az elsőben nem vettek részt azoknak egy kis gyorstalpaló az alapokból: 

 • Az 1. szezon tehát SZEPTEMBER 15.-én indul, a 22-es Frissítés érkezésével.
 • Átlagban minden Szezon 10 hétig tart majd, tehát a mostani December közepéig.
 • Ez a rendszer úgy működik, hogy továbbra is teljesíteni kell a teljesen átalakított Napi és Heti Küldetéseket, amiért most már nem ATOMIC-ot kapunk, hanem úgy nevezett S.C.O.R.E. pontot.
 • Ez a S.C.O.R.E. pont mutatja majd a Szezonban innentől az előrehaladásunkat és nyithatunk meg vele jutalmakat (a kozmetikai dolgok felhasználó szintű jutalmak).
 • Ha a Főmenüben a “SCOREBOARD” menüpontot válasszuk, már is elénk tárul majd egy társasjáték tábla, melyen keresztül oldhatjuk majd fel a szintenkénti jutalmakat.
 • A szintek 1-100 ig mennek majd. Minden 10. szintenként és a különlegesebb szinteknél (pl.: 76) kicsit értékesebb nyeremény vár majd. De a főfogás úgy mond a 100-as szint elérésével következik.
 • A táblán előrehaladni már a kezdetektől (az első Szezonnal ellentétben) fogva nem csak a Napi és Heti Küldetések teljesítésével lehet, hanem szintenként 150 ATOMS beváltásával is lépegethetünk felfele és nyithatjuk meg a jutalmakat (ez azoknak ajánlott akik nem az elején kapcsolódnak be az adott Szezonba, vagy türelmetlenek és gyorsabban szeretnének haladni).
 • Valamint az első Szezon egyes jutalmait mint a  Lunchboxes, az Ammo Converter  és a Chicken Coop megvásárolható lesz majd a Gold Bullion vendoroktól is a Frissítés érkeztével (főképpen azoknak akik lemaradtak róluk).
 • A Kihívások közt számítani lehet majd innentől “Daily Ops” specifikus Kihívásokra is.
 • Valamint azok akik nem tudnak a kellő időt eltölteni a Napi és a Heti Kihívásokkal, több DUPLA S.C.O.R.E. időszak is tervben van majd.

Az alapok után lássuk részletesen, hogy  mit is tudunk megszerezni a mostani 1. Szezon során (a szintek csoportokra vannak osztva, csak válaszd ki a neked kellőt és odaugrasz az oldalon belül).

1 – 10 ?

11 – 20 ?

21 – 30 ?

31 – 40 ?

41 – 50 ?

51 – 60 ?

61 – 70 ?

71 – 80 ?

81 – 90 ?

91 – 99 ?

100 ?

Ugye, hogy impozáns jutalmak ezek? Na de így a végére jöjjön még pár kiegészítő infó, hogy minden tiszta legyen.

 • Főképpen a Napi és Heti Küldetésekre lesz hatással a Szezon megjelenése, de amúgy S.C.O.R.E pontokat nem csak ezekkel gyűjthetünk. Ha teljesítjük a Nuclear Winter játékmód Napi Küldetéseit, vagy részt veszünk a Publikus Eseményeken “Public Events” (felkiáltójeles ikon jelzi a térképen) akkor szintén kapunk S.C.O.R.E. pontot.
 • Viszont az úgy nevezett élethosszig tartó Küldetésekért (Character, Combat, Social, Survival és World Challenges) továbbra is Atomot kapunk majd és nem változnak egy kicsit sem.

5 2 votes
Article Rating
Oszt meg másokkal
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
<<< MENÜ
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x