Az “Életminőséget Növelő” / 26-os Frissítés (2021.01.26.) – Újdonságok és változások listája.

Az “Életminőséget Növelő” / 26-os Frissítés (2021.01.26.) – Újdonságok és változások listája.

FEJLESZTÉSEK AZ INVENTORY ÉS A FELHASZNÁLÓI FELÜLET ESETÉBEN

Láda tárhely növekedés Kaptunk egy kis extra tárhelyt a cuccainknak. Pontosabban 50%-al növekedett a befogadóképessége. 800-ról, 1200-ra.
Új Inventory Fülek A jobb szelektálás végett néhány új fület adtak hozzá az Inventorynkhoz.
– Új (New) Itt nyomon követhetjük az éppen aktuális játékmenet közben szerzett tárgyakat. A legújabbtól, a régebbiig rendezve. Viszont ha van pl. Steel Scrap nálunk akkor csak hozzáadódik az újonnan szerzett adag és nem jelenik meg az Új fülön. Az Új fül mindig visszaáll üresre ha világot váltunk, vagy kidob a játék.
Páncél (Armor) Innentől a szó szerinti páncélok el lettek szeparálva a többi ruházattól és más ruházattól, kiegészítőktől.
– Étel/Italok (Food/Drinks) Ugyan úgy el lettek választva egymástól a különféle drogok és gyógyszerek (Aid) az ételektől és italoktól. A szérumok is maradtak az Aid kategóriában.
Halmozott súlyok Vannak ugye olyan dolgok amik az Inventorynkban halmozhatóak (ételek, aidaek, lőszerek). Na most innentől nem csak az 1 darab súlyát tudhatjuk meg. Hanem azt is, hogy pl. 400 darab mennyit nyom belőlük. Ezzel jobban sikerülhet managelni a súlyodat.
? Az Automata Árusok (Vending Machine) Térkép Előnézete Ezután ha egy másik játékos C.A.M.P.-jénél kíváncsiak vagyunk mit tartalmaznak az Automata Árusai, infót kaphatunk arról, hogy mennyi 1, 2 és 3 csillagos páncéljuk vagy fegyverük van eladósorba. Valamint azok a kategóriák amik nem tartalmaznak semmit, meg sem jelennek most már.
Atomic Shop Minden kategóriához hozzá lett adva egy gomb amivel elrejthetjük és visszahozhatjuk a már birtokolt dolgainkat. Ezzel átláthatóbbá téve a kínálatot.
? Vizuális változások az építésben és a lehelyezésben Ha innentől a C.A.M.P. Építő Módjában, a Power Armor és a 1st-ös Sátor lehelyezése során a zöld színű körvonal, világoskék lett. Ez a változás barátságosabban hat a színvakságban szenvedőknek.  Természetesen ez csak akkor van ha szabad lehelyezni az adott objektumot. Ha tilos lehelyezni akkor az továbbra is pirossal lesz jelölve.

✅ “NAPI MŰVELETEK” (DAILY OPS)
? “Hős Katona Szint” (Elder Tier) jutalmak
A közösségi visszajelzések következményeként innentől mindig kapunk jutalmat ha “Hős Katona Szint”-re (Elder Tier) teljesítjük az adott “Napi Műveletet”-et (Daily Ops). Nem kapunk magyarán “NONE” jutalmat.

TERJED A SZERELEM (SPREAD THE LOVE): ÚJ KIHÍVÁSOK (CHALLENGES) ÉS JUTALMAK
? Ma indul és egészen Február 16-ig tart
Ha ez idő alatt az Atomic Shopból ingyenesen igényeled az új csőkulcs (Pipe Wrench) kinézetet, mely a “Heart Wrencher” névre hallgat és alkalmazod is egy csőkulcson, akkor új kihívásokat teljesíthetsz. Természetesen az új jutalmak sem maradhatnak el.
– Napi szinten Luchboxot, Perk Kártya csomagot és Repair Kits-et lehet kapni az adott napra kitűzött Spread the Love Kihívás teljesítéséért.
– De természetesen egy nagyobb Kihívás a Heti adagba is bekerül, mely sikeressége után értékesebb jutalom is jár. Pl. új ruházatokat és a “Backwoods Bungalow” vadiúj változatát.

Mind ehhez csak egy az ingyenes kinézettel kicsinosított csőkulcsra lesz szükségünk és terjedhet a szerelem!

HIBAJAVÍTÁSOK ÉS VÁLTOZÁSOK

(Ez a szekció nem mindent tartalmaz amit az eredeti Patch Notes. Vannak átugrott részek. Csak a jelentősebbeket emeltük ki. A továbbiakat csak az eredetei Patch Notes-ban találjátok.)

Javítva a Settler Forager esetében a párbeszédablak..
Javítva a Samurai Helmet esetében a textúrahiba.
? Csökkentve lett a Deep Cave Hunter Backpack és a játékosok háta közötti rés, mert nem jól illeszkedett a karakter hátához.
? Innentől a Brotherhood Recon Helmet viselése közben már nem világít ki a Pip-Boy világítása a páncél mögül.
? Javítva a Fasnacht Beret esetében a textúrahiba.
? Frissítve a robbanás animációja amit a Wrapped Presents elpusztítása során láthatunk.
? A Skull Candles lángjai most már jobban illeszkednek a kanóchoz. Ezzel természetesebb a hatásuk.
? Frissítve a robbanás animációja amit a Mr. Handy Fuel és a  Portable Fuel Tanks elpusztítása során láthatunk.
? Color Wheel kikapcsolása után a sárga fény effektje már nem marasd ott a körülötte az elvileg megvilágított területen.
? A “Kill, Laugh, Love” neonfelirat világossága egyenletesen lett végre elosztva. Nem fényesebb a “Laugh” része sem.
? Ezentúl ha egy olyan T-65-ös Power Armor ssisakot viselünk amin skin van, a fejlámpája helyes irányba világít.
? Javítva a textúra hibák és a kelleténél nagyobb hézagok a Captain Cosmos Power Armor esetében.
? A War Rider Power Armor most már korrekt védelmet képez a játékos hátának is.
? Javítva egy hiba mely a Slocum’s Joe Vending Machine lebontása során jelentkezett.
? Javítva egy megjelenési hiba mely a Mind over Matter nevű fegyver használata során lépett fel ha a játékos külső nézetben játszott.
? Eltávolítva egy kihasználás mely a STASH BOX-hoz volt kapcsolható.
? Most már könnyebb a Személyes Menedékhelyeken belül elhelyezni az előre legyártott építményeket (pl.: Seedy Shed, Backwoods Bungalow). Természetesen ha van elegendő hely a lehelyezésre.
? A lépcsők most már hozzá illeszkednek automatikusan a Brotherhood of Steel Scout Tower-höz.
? A játékosok nem ragadhatnak bele a Super Mutant Tube-ba miközben leépítik.
? A “Discover Beckley” mellék kihívás (subchallenge) és a “Discover Locales in the Ash Heap” Kihívás (Challenge) most már teljesíthető.
? Kijavítva egy hiba mely során nem kaptak ritka jutalmat a játékosok ha a jutalom egy már általuk megtanult és nem értékesíthető Tervrajz (Plan) lett volna. Ilyen esetekben most már mindenki kap jutalmat.
? Kijavítva egy vizuális hiba mely elértnek mutatta a “Napi Műveletek” (Daily Ops) végén látható jelentésben az általunk esetlegesen nem elért szintet is.
Fontos megjegyezendő: A “Napi Műveletek” (Daily Ops)-ek  jutalmai minden nap, magyar idő szerint 18:00-kor resetelődnek.
? Rad Worms betegség innentől csak növeli az ételek és italok által amúgy is kapott sugárzást.
? Javítva egy hiba mely során esetenként az ellenséges csapatok nem megfelelő helyen jelennek meg.
? A Giant Hermit Crabs testén most már nem eshetnek át a játékosok.
? A Pip-Boy fénye végre nem teriti be teljesen és teszi nem láthatóvá a The Feral Ghoul Mask-ot és a  Cuddles the Clown Mask-ot.
? A Plague Doctor Mask most már tényleg véd a levegőben teljedő betegségekkel szemben.
? A Swamp Camo Hazmat Suit most már javító.
? A Friendly Fire Perk életerő regenerálódási effektje nem ismétlődik gyors egymás után mostantól, hanem gyorsabban töltődik fel az életerőnk.
? A Super Duper sikerességét jelző hangeffekt most már nem játszódik le helytelenül egy Legendás tárgy elkészítésénél.
? Ezentúl ha gyorsan léptünk be Scoreboard-ra (a Szezon játéktáblája) akkor nem hallgat el az ott halható zene.
? Javítva egy vizuális hiba mely során helytelen Perk Érme összeg jelent meg a játékosoknak, miután selejteztek egy Hagyományos Perk Kártyát.
? Mostantól a Scoreboard-on (a Szezon játéktáblája) a Fallout 1st-ös jutalmakat külön kell kioldani. Nem a mellettük lévő alap jutalommal együtt lesznek feloldva.


Az eredeti Patch Notes a következő linken található meg:

https://fallout.bethesda.net/en/article/4nMJ3QEIKoK16nZ0A8P7Ec/fallout-76-inventory-update-notes-january-26-2021

0 0 votes
Article Rating
Oszt meg másokkal
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
<<< MENÜ
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x