Rövid Hírek a Vault-ból #21 – Avagy kitekintő a következő Nagy Frissítés tartalmaira.

Rövid Hírek a Vault-ból #21 – Avagy kitekintő a következő Nagy Frissítés tartalmaira.

Néhány napja került ki a 25-ös Frissítés, mely sok újdonságot hozott a játékba, de Bethesda csapata nem pihen és már dolgoznak a következő finomságokon. Ez a Frissítés valószínűleg a 26-os számot fogja kapni és igazán rég óta várt és érdekes funkciókkal bővül vele a játék. Ami a jó hír, hogy MÁR FEBRUÁR 5.-ÉN, PÉNTEKEN az újra megnyíló PTS Test Szerverre fel is kerül ennek a Frissítésnek minden újítása. Ezeket minden olyan PC-s Fallout 76 tulajdonos kipróbálhatja, aki a Bethesda Launcheren keresztül indítja a játékot. Ha pedig kipróbálta valaki, akkor véleményt és hibajelentéseket is tehet a Hivatalos PTS Fórumon.

Most jöjjenek az újdonságok szépen sorrendben. 🙂

✅  S.P.E.C.I.A.L. LOADOUTS – S.P.E.C.I.A.L. ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

 

A közösség egyik leggyakrabban kért funkciója, hogy egyszerűbben lehessen visszaállítani alapra a S.P.E.C.I.A.L. pontok kiosztását és az azokhoz használt kártyákat. Na most ettől a Frissítéstől fogva minden 25-ős szintet elért karakter hozzáfér majd az úgy nevezett S.P.E.C.I.A.L. ÖSSZEÁLLÍTÁSOK (S.P.E.C.I.A.L. LOADOUTS) funkcióhoz. Ezentúl bármikor amikor a CAMP-ünkben tartózkodunk, akkor visszaállíthatjuk S.P.E.C.I.A.L. pontjaink számát a nullára és újraoszthatjuk őket, plusz a használt Perk Kártyák kiosztását is újragondolhatjuk. Ráadásul elmenthetőek is lesznek ezek az állások.

Minden alakítgatáshoz és a mentések betöltéséhez meg kell látogatnunk majd az újonnan a játékba bekerülő Punch Card Machine-t, melyet letehetünk a saját C.A.M.P.-ünkben és valószínű más CAMP-jében lévőt is szabadon használhatjuk (persze ha nem zárja el). Valamint minden vasútállomásra is bekerül egy ilyen masina. Kezdetben karakterenként 2 mentési helyet kap majd minden játékos. Viszont vizsgálják és nem zárják ki annak lehetőségét, hogy ezt majd valamilyen módon lehessen növelni. Például az Atomic Shop-on keresztül.

✅ C.A.M.P. SLOTS – C.A.M.P. GYŰJTEMÉNY

Nehéz eldönteni néha az igazán kreatív játékosoknak, hogy éppen milyen CAMP-et építsenek. Legyen egy Wasteland B&B-jük, egy Free States-es bázisuk, vagy egy saját Red Rocket Station-ük. Na most innentől mind ez meglehet egyszerre, akár különböző helyen, a C.A.M.P. GYŰJTEMÉNY (C.A.M.P. SLOTS) funkció segítségével. Minden karakter képes lesz létrehozni különböző C.A.M.P.-eket, különböző helyszíneken, egyedi névvel és térképikonnal. Viszont MINDIG CSAK EGY lehet közölők AKTÍV! A gyűjteményt el lehet majd érni az új CAMP SLOTS részben a térképnél, vagy az aktuális C.A.M.P. ikonjára kattintva.

Valamint innentől a Vending Machines-ok kínálata egy nagy tárolót fog képezni, megosztva ezt minden elmentett C.A.M.P.-el. Így minden C.A.M.P.-en ugyan úgy tudjuk majd vesződségek nélkül kínálni eladásra szánt dolgainkat. Ezzel szemben a különböző vitrinek viszont elkülönítve fognak működni minden C.A.M.P. esetében. Ezzel is segítve, hogy még több dolgunkat tudjuk bemutatni a többi játékosnak. Ezen kívül dolgoznak aktívan azon is, hogy a vitrinek lehelyezhetőek legyenek a Személyes Menedékhely-eken (C.A.M.P. Shelters) belül is

✅ A “NAPI MŰVELETEK” (DAILY OPS) KITERJESZTÉSE

Ezzel a kiterjesztéssel még változatosabbá válnak a Napi Műveletek, megkétszerezve a lehetőségek tárházát. Ugyanis bemutatkozik az új, “Dekódolás” (Decryption) játékmód, mely során nekünk kell levadászni azokat az ellenségeket akik egy kódrészletet birtokolnak. Ez ahhoz szükséges majd, hogy hatástalanítsuk Vernon Dodge (tudjátok a fél szemű öreg BoS katona) számára a rádiós lehallgatókat. Viszont vigyázzunk ezekkel az ellenfelekkel, mert igazán veszélyes extra támadásaik vannak, amelyek még a páncéljaink ellenálló képességein is átjutnak és igazán nagyot sebezhetnek. Ezért inkább ajánlatos lopakodó taktikát alkalmazni és a többet ésszel mint erővel elvét követni.

Az új játékmód mellett új helyszínek is érkeznek. Bekapcsolódik a randomizált forgásba a Vault 96 és Watoga Raider Arena. Valamint ezek mellé új ellenségek is dukálnak a régiek mellé természetesen. Ezek a Scorched-ek, és Mothman Cultists-ok. Ja és az új érkező Mutációkról se felejtkezzünk el, amik megnehezítik majd igazán a dolgunkat. Ellenséges csoportok, akik gyógyítják egymást, vagy olyan ellenfelek akik toxikus támadást alkalmaznak felénk és ez még nem is a vége. Ezek mind be lesznek adagolva a jelenlegi random faktorok közé, hogy még változatosabb legyen az adott Napi Művelet. De természetesen ezek az esetlegesen plusz kihívások, plusz és új jutalmakat is megkívánnak. Új fegyver terveket és egyéb zsákmányokat.

✅ AIM ASSIST – CÉLZÁS RÁSEGÍTÉS

Ezzel az új Aim Assist funkcióval azoknak szeretnének segíteni akik kontrollerrel játsszák a játékot. Ezzel könnyebbé válik a célponton tartani a célkeresztet a távolsági, lőfegyverek esetében. Ugye ennek a funkciónak már egy korábbi változatát bemutatták egy előző PTS időszakban. De azóta változtattak pár dolgon és szeretnék elolvasni újra a véleményeteket ezzel kapcsolatban.

BATCH CRAFTING – MUNKAFOLYAMATOK BEKÉSZÍTÉSE

Biztos sokan voltak már úgy, hogy rengeteg dolgot akartak egyszerre legyártani egy adott munkaasztalnál. Ez sok időbe és kattintásba telt eddig. Na most innentől ennek vége. Ugyanis minden munkaasztal menüjéhez hozzá lett adva egy kis csúszka, amin beállíthatjuk hogy mennyit szeretnénk legyártani az adott dologból egyszerre. Legyen az egy fegyver, páncél, vagy esetleg valamilyen ital, gyógyszer. Ezzel jócskán megkönnyítve majd a dolgunkat.

A WORLD ACTIVITY MENU ÁTALAKÍTÁSA

Ugye van ez a WORLD ACTIVITY MENU rész a térképnél, ahhol eddig csak az éppen aktuális “Napi Művelet”-et (Daily Ops) láttuk és tudtunk onnan rácsatlakozni. Na most ezen Frissítéstől kezdve már többet is láthatunk. Megtaláljuk majd itt az aktív Nuke Zónát, a közelünkben lévő játékosok Vending Machines-ait. és az Eseményeket (Events). Sokkal könnyebben tudunk majd innen ráutazni a nekünk tetsző helyre.

KIIGAZÍTÁSOK A KÖZELHARCI TÁMADÁSOKKAL KAPCSOLATBAN

Visszajelzések érkeztek sokaktól, hogy kezdeni kéne valamit a jelenlegi közelharci támadások rendszerével. Tehát megvizsgálták a fejlesztők a helyzetet és számos hibát kijavítanak majd és változtatásokat eszközölnek. Ezzel sokkal pontosabbá és folyamatosabbá válik a harc maga ha az közelharcban történik.

Ennyi lenne első körben amit megosztottak velünk. Ha majd megnyílik a PTS és mi magunk is megtapasztaljuk és olvassuk a visszajelzéseket akkor még többet tudunk mondani. Ha erre kiváncsi vagy és vagy nem tudod te magat kipróbálni, akkor gyere fel a Discord Szerverünk-re és nézz be a “pts-infók” szöveges csatornára. Ott sokszor meg szoktunk osztani éppen aktuális információkat az aktív PTS-ről.


A cikk forrása:
https://fallout.bethesda.net/en/article/6bzzSIVKbJLECP5uEDkYth/fallout-76-inside-the-vault-s-p-e-c-i-a-l-loadouts-c-a-m-p-slots-and-more

5 1 vote
Article Rating
Oszt meg másokkal
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
<<< MENÜ
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x