Öltözzetek melegen! Ez az akció fagyosra ígérkezik! (Részletek a 4. Szezonról)

Öltözzetek melegen! Ez az akció fagyosra ígérkezik! (Részletek a 4. Szezonról)

Hamarosan indul a Fallout 76 negyedik szezonja, ÁPRILIS 27.-ÉN és az “A Páncélos Ász és a Szabadság Járőrei, a Hideg Acéllal szemben” (Armor Ace and the Power Patrol in Cold Steel) címet kapta. Természetesen mint az előzőek, ez is INGYENES mindenki számára.

Viszont akik az eddig nem vettek részt azoknak egy kis gyorstalpaló az alapokból: 

 • Az 4. szezon tehát ÁPRILIS 27.-én indul.
 • Átlagban minden Szezon 10 hétig tart (de volt már rá példa, hogy ez kitolódik).
 • Tehát a mostani elvileg JÚLIUS 6.-ÁN ér véget (de ez, mint mondtuk módosulhat később).
 • A játékban kitűzött Napi és Heti Küldetéseket (Daily and Weekly Challenges), amiért úgy nevezett S.C.O.R.E. pontot kapunk.
 • A S.C.O.R.E. pontok gyűjtésével tudunk szinteket lépni a Szezonban és megnyithatunk vele jutalmakat (a kozmetikai dolgok felhasználó szintű jutalmak) a különböző szinteken.
 • Ha a Főmenüben a “SCOREBOARD” menüpontot válasszuk, már is elénk tárul majd egy társasjáték tábla (mely minden szezonban különböző tematikájú). Ezen keresztül oldhatjuk majd fel a szintenkénti jutalmakat is.
 • A szintek 1-100 ig mennek majd. Minden 10. szintenként és a különlegesebb szinteknél (pl.: 76) kicsit értékesebb nyeremény vár majd ránk. A 100-as szinten pedig egy nagyobb csomag ütheti a markunkat.
 • A táblán előrehaladni már a kezdetektől fogva nem csak a Napi és Heti Küldetések teljesítésével lehet, hanem szintenként 150 ATOM pont beváltásával is. Így egyenként, sorban nyithatjuk meg a jutalmakat (ez azoknak ajánlott akik nem az elején kapcsolódnak be az adott Szezonba, vagy türelmetlenek és gyorsabban szeretnének haladni).
 • Valamint azok akik nem tudnak a kellő időt eltölteni a Napi és a Heti Kihívásokkal, több DUPLA S.C.O.R.E. és DUPLA XP időszak is tervben van majd.
 • Mint már a 3. Szezonban itt is vannak egyes szinteknél PLUSZ, CSAK A FALLOUT 1ST ELŐFIZETŐKNEK elérhető jutalmak is (ezek általában extra Legendás scriptek, vagy Lunchboxok szoktak lenni és a mi listánkban egy kis “1ST” ikonocska is mutatja az adott tétel képének valamelyik sarkában).

Az alapok után lássuk részletesen, hogy  mit is tudunk megszerezni a hamarosan induló 4. Szezon során (a szintek csoportokra vannak osztva, csak válaszd ki a neked kellőt és odaugrasz az oldalon belül).

1 – 10 ?

11 – 20 ?

21 – 30 ?

31 – 40 ?

41 – 50 ?

51 – 60 ?

61 – 70 ?

71 – 80 ?

81 – 90 ?

91 – 99 ?

100 ?

Ugye, hogy impozáns jutalmak ezek? Na de így a végére jöjjön még pár kiegészítő infó, hogy minden tiszta legyen.

 • Mint eddig is, a  Napi és Heti Küldetésekre koncentrál a Szezon maga, de amúgy S.C.O.R.E pontokat nem csak ezekkel gyűjthetünk. Ha teljesítjük a Nuclear Winter játékmód Napi Küldetéseit, vagy részt veszünk a Publikus Eseményeken “Public Events” (felkiáltójeles ikon jelzi a térképen) akkor szintén kapunk S.C.O.R.E. pontot.
 • Viszont az úgy nevezett élethosszig tartó Küldetésekért (Character, Combat, Social, Survival és World Challenges) továbbra is Atomot kapunk majd és nem változnak egy kicsit sem.

5 1 vote
Article Rating
Oszt meg másokkal
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
<<< MENÜ
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x