K.D. Inkwell visszatér és rögtön csapdába is esik a 42. Században! (Részletek az 5. Szezonról)

Öltözzetek melegen! Ez az akció fagyosra ígérkezik! (Részletek a 4. Szezonról)

Hamarosan indul a Fallout 76 ötödik szezonja, JÚLIUS 7.-ÉN és az “Menekülés a 42. századból” (Escape from the 42nd Century) címet kapta. Természetesen mint az előzőek, ez is INGYENES mindenki számára.

Viszont akik az eddig nem vettek részt azoknak egy kis gyorstalpaló az alapokból: 

 • Az 4. szezon tehát JÚLIUS 7.-én indul.
 • Átlagban minden Szezon 10 hétig tart (de volt már rá példa, hogy ez kitolódott).
 • Tehát a mostani elvileg SZEPTEMBER. 15-ÉN ér véget (de ez, mint mondtuk módosulhat később).
 • A Szezonban előrehaladni (fejlődni) úgy lehet, hogy a játékban kitűzött Napi és Heti Küldetéseket (Daily and Weekly Challenges) teljesítjük, amiért úgy nevezett S.C.O.R.E. pontot kapunk.
 • Ezekkel a S.C.O.R.E. pontokkal tudunk szinteket lépni és megnyithatunk velük különféle jutalmakat (a kozmetikai dolgok felhasználó szintű jutalmak) a különböző szinteken.
 • Ha a Főmenüben a “SCOREBOARD” menüpontot válasszuk, máris elénk tárul majd egy társasjáték tábla (mely minden szezonban különböző tematikájú). Ezen keresztül oldhatjuk majd fel a szintenkénti jutalmakat is.
 • A szintek 1-100 ig mennek majd. Minden 10. szintenként és a különlegesebb szinteknél (pl.: 76) kicsit értékesebb nyeremény vár majd ránk. A 100-as szinten pedig egy nagyobb csomag ütheti a markunkat.
 • Ami újdonság az 5. Szezontól, hogy nem kell leállni a S.C.O.R.E. pontok gyűjtésével a 100-as Szint elérése után se! Ugyanis csak a 100-as szint elérésével jelennek meg majd a SPECIÁLIS kihívások amik továbbra is a S.C.O.R.E. pontok gyűjtésére ösztönöznek majd minket. Továbbra is lesz tehát ok küzdeni, ugyanis újabb fogyóeszközöket, Perk Kártya csomagokat, hozzávalókat a Legendás tárgyak gyártásához és akár Atom pontokat is kaphatunk majd.
 • Viszont ami fontos, hogy a Heti Kihívások között szereplő, XP gyűjtögetős, megismételhető Kihívás csak a 100-as szintig lesz elérhető.
 • Valamint, hogy 100-as szint után minden további szint meglépéséhez ugyanannyi S.C.O.R.E. pont kell majd, mint ami a 99 és a 100 között van.
 • A táblán előrehaladni már a kezdetektől fogva nem csak a Napi és Heti Küldetések teljesítésével lehet, hanem szintenként 150 ATOM pont beváltásával is. Így egyenként, sorban nyithatjuk meg a jutalmakat (ez azoknak ajánlott akik nem az elején kapcsolódnak be az adott Szezonba, vagy türelmetlenek és gyorsabban szeretnének haladni).
 • Valamint azok akik nem tudnak a kellő időt eltölteni a Napi és a Heti Kihívásokkal, több DUPLA S.C.O.R.E. és DUPLA XP időszak is tervben van majd.
 • A 3. Szezontól vannak már egyes szinteknél PLUSZ, CSAK A FALLOUT 1ST ELŐFIZETŐKNEK elérhető jutalmak is (ezek általában extra Legendás scrip-ek, vagy Lunchboxok szoktak lenni és a mi listánkban is egy kis “1ST” ikonocska mutatja az adott tétel képének valamelyik sarkában).
 • Ja és még egy fontos dolog, hogy az úgy nevezett “élethosszig tartó” Küldetésekért (Character, Combat, Social, Survival és World Challenges) továbbra is Atomot kapunk majd és nem változnak egy kicsit sem.

Az alapok után lássuk részletesen, hogy  mit is tudunk megszerezni a hamarosan induló 5. Szezon során (a szintek csoportokra vannak osztva, csak válaszd ki a neked kellőt és odaugrasz az oldalon belül).

1 – 10

 

 

 

11 – 20

 

 

 

21 – 30

 

 

 

31 – 40

 

 

 

41 – 50

 

 

 

51 – 60

 

 

 

61 – 70

 

 

 

71 – 80

 

 

 

81 – 90

 

 

 

91 – 99

 

 

 

100

 

 

 

Ugye, hogy impozáns jutalmak ezek?


Forrás:
https://fallout.bethesda.net/en/seasons

5 1 vote
Article Rating
Oszt meg másokkal
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
<<< MENÜ
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x