Bemutatkozik a “Fallout Világok”!

Bemutatkozik a “Fallout Világok”!

Az egyik dolog, amit a Bethesda legjobban szeret a videójátékaiban, és amire minden általunk készített játékban törekszenek, azaz, hogy a sajátoddá tehessed őket.

De nem csak abban, hogy játszol velük, hanem abban is, hogy képes vagy aktívan megváltoztatni azokat.

A Bethesda Modding közössége több mint 20 éve óriási része a kiadó játékainak és a Fallout 76-al kapcsolatban is mindig az szerepelt a távolabbi tervekben, hogy saját és barátaid részére testre szabhassad. Sok-sok változat után izgatottan mutatják be a fejlesztők ezt az izgalmas új rendszert, amely csak a kezdet az általatok tervezett teljesen új élmények létrehozásához – a Fallout Worlds-t “Fallout Világok”.

Mi is az a “Fallout Világok”?

A “Fallout Világok” segítségével a képzelet szab csak határt.. A testre szabható beállítások széles listáját felhasználva a játékosok C.A.M.P.-eket építhetnek korábban korlátozott területeken, vagy akár el is távolíthatják az elektromosság szükségességét, hogy létrehozzák az építők paradicsomát. Szereted a Fallout 76 túlélési mechanikáját? A PVP-szabályok és a nehézségi beállítások megváltoztatásával az Appalachia pusztaság még zabolátlanabb lehet. És ez csak két példa arra, hogy mi mindenre van lehetőség a “Fallout Világok”-ban.


Kombináld a korlátlan AP-t és a végtelen lőszert, hogy hatalmas pusztasági harcossá fejlődj, állítsd be a teremtmények szaporodását, irányítsd az időjárási hatásokat (mint például a köd, a nukleáris sugárzás vagy akár a radviharok), kapcsold be az abszurd ugrási magasságokat (csak ne felejtsd el kikapcsolni az esés károsodást), engedélyezd a “rongybaba” fizikát, változtasd meg a települések magassági korlátját… mindez és még sok más a te játékod és kísérletezz vele, ahogy jónak látod.

És igen, a testreszabási lehetőségek listája folyamatosan bővülni fog!


Amikor a szeptemberi frissítés után elindítjuk a játékot, a “Fallout Világok” részeként három/”négy” játékmódot fogunk látni.
Az első a hagyományos “ADVENTURE” (Kaland) játékmód.
Ez a már megismert max. 24 fős szerver, a régi szabályokkal.
Második a hagyományos “PRIVAT ADVENTURE” (Privát Kaland) játékmód.
Ez a most is a Fallout 1st előfizetőknek elérhető, a max 8 fős szerver, a régi szabályokkal.
A harmadik a képen egy a Fallout 76 közösség tagjai által megalkotott és mások számára is elérhető tett, Egyéni világba tudunk becsatlakozni. Ezek random változnak és egy bizonyos limitált ideig érhetők el csak.
A kis leírás szerint ez is max 24 fős szerver, de az itt szerzett tapasztalat nem fejleszti a karakterünket az “ADVENTURE” játékmódban és S.C.O.R.E.-t sem kapunk itt. Mindenki számára elérhető lesz majd!
Az utolsó pedig a “CUSTOM WORLD” (Egyéni Világ)
Ez ugye a cikk tárgyát is képező beállítható világot jelenti majd. Létszámlimit itt is max. 8 fős lehet mint a hagyományos Privát Világoknál. Csak Fallout 1st-ösök indíthatják, viszont becsatlakozni mindenkinek szabad majd.
Viszont az előbbi taglalt szabály itt is érvényes, miszerint az itt szerzett tapasztalat nem fejleszti a karakterünket az “ADVENTURE” játékmódban és S.C.O.R.E.-t itt sem kapunk.

Vedd kezedbe a “Fallout Világok” feletti irányítást az “Egyéni Világokkal”!

Az “Egyéni Világ” játékmód teljesen továbbfejleszti a Fallout 76 meglévő privát szervereinek személyre szabhatóságát, így az aktív Fallout 1st tagok teljes hozzáférést kapnak a “Fallout Világok” beállításaihoz és funkcióihoz, hogy saját, személyre szabott Appalachiát építhessenek.

Míg a játékosok őrült tudósként kísérletezhetnek. Ez után pedig az “Egyéni Világ” játékmód segítségével ezt másokkal megoszthatják, hogy új élményeket szerezhessenek! Hívd meg barátaidat és csapattársaidat az Egyéni Világodba, és ők is részt vehetnek a mókában, akár Fallout 1st tagság nélkül is.

És ez még csak a kezdet

A Fallout 76 közösség visszajelzéseire figyelve igyekszenek majd még több testreszabhatósági opciót és játékmódot vinni a “Fallout Világok”-ba. Céljuk, hogy a játékosoknak lehetőséget adjanak arra, hogy a Fallout 76-ot, ahogy a neve is mutatja, a saját világukká alakítsák át.

A “Fallout Világok”-ból az  első ízelítőt már a mai napon (2021.07.21.) megkaphatjuk, amikor a funkció megjelenik a nyilvános teszt kiszolgálókon (PTS). A további részleteket a “Fallout Világok”-ról később fognak megosztani. Akár saját, magával ragadó szerepjátékos szerverre, lenyűgöző személyes erődre, őrült platformingra vagy bármi másra vágyunk, most itt a lehetőség. Amit csak a képzeletünk megidéz. Alig várják, hogy lássák, mit hoz létre a Fallout 76 közössége a “Fallout Világok”-ban.

Ja és mint mondták, ez még csak a kezdet.


Forrás:
https://bethesda.net/en/article/1CaYL1x4wgGui3mKFKGLxZ/announcing-fallout-worlds?fbclid=IwAR0rqpCa5SFxqQHrttQsjSVaeUP1cqXb933-KErUoe-YD4ok-VMLy2vovfA

0 0 votes
Article Rating
Oszt meg másokkal
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
<<< MENÜ
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x