29-es Frissítés “Augusztusi Hibajavító Csomag” (2021.08.03.) – Változások listája.

29-es Frissítés “Augusztusi Hibajavító Csomag” (2021.08.03.) – Változások listája.

ELŐSZÖR IS MENNYI AZ ANNYI, VAGYIS MENNYIT KELL LETÖLTENI

(Ami fontos, hogy ezek a hivatalosan kiadott adatok. De ezek játékosonként és sokszor még kliensenként is eltérhetnek. Szóval csak viszonyításnak jók.)

Az 1.5.5.8-as verzió számra frissítéskor a következő adathasználattal kell számolni:
 PC (Bethesda.net): 2.2 GB
 PC (Microsoft Store): 9.5 GB
PC (Steam): 2.3 GB
PlayStation: 8.45 GB
Xbox : 11.65 GB

HIBAJAVÍTÁSOK – GRAFIKAI

Garrahan Employee Outfit: Természetesebben illeszkedik a férfi karakterek csípőjén.
Raider Warlord Helmet: Ezen sisak alkalmazása már nem eredményezi a karakterek arc szőrzetének eltűnését.
Vault 96: Kijavítottak egy hibát mely során a textúra hiányosnak mutatkozott, a Vault 96-ba való betöltés után.
Egyéb textúra hiba: A fejnélküli ellenségek hulláján már nem hiányzik a hús textúrája a “fejük helyén”.

HIBAJAVÍTÁSOK – C.A.M.P.-EK & WORKSHOP-OK

Tapadás: A következő C.A.M.P. tárgyak építése és szerkesztése során most már hozzá lett adva a felhasználói felülethez egy kapcsoló, mellyel kedvünkre aktiválhatjuk a tapadás funkciót.:
– Fences
– Bar Sets
– Weapon Racks
– Light Boxes
– Wall Letters
Ezentúl nem kell külön kiválasztanunk ezek tapadó változatait, hanem egy egyszerű billentyű lenyomásával válthatunk a két verzió között.
Mosógép és szárítógép: Mostantól ha interaktálunk ezen tárgyakkal akkor lejátszódik egy ajtó becsukós animáció és a hozzátartozó hang is halható lesz.
Vitrinek: Kijavítottak egy hibát mely során egyes fegyverek nem jelentek meg a vitrinekben.
Magnetic Weapon Racks: Mostantól megosztják más vitrinekkel az építési limitet.
Padlók: Kijavítottak egy hibát mely során olyan padlóelemet is tudtunk forgatni és selejtezni, amihez fal elem volt már kapcsolva. Ezzel lebegő falakat eredményezve. Két nappal a Frissítés után visszavonták ezt változtatást!
Brotherhood of Steel Armory: Ezen építmény építési költségvetés követelménye már összhangban van a hasonló nagyságú építményekével.
Lépcsők: Mostantól a játék engedi selejtezni a “Vault Catwalk’ darabjaihoz kapcsolt lépcsőket.

HIBAJAVÍTÁSOK – NAPI MŰVELETEK “DAILY OPS”

 Vault 96: A “Blood Eagle Attack Dogs” már csak akkor jelenik meg ellenségként a Vault 96-ban, ha a támadó csoport “Blood Eagle”-re van állítva.

HIBAJAVÍTÁSOK – TÁRGYAK

Brotherhood of Steel Backpack: Ezen kinézet alkalmazása során a fityegők a hátizsákunkon már nem tűnnek úgy mintha lebegnének.
Carry Weight Booster: A tárgy leírásában most már helyesen szerepel, hogy a hatása 30 percig tart.
“Cursed” Fegyverek: Most már újra megjelenik a “Cursed” fegyverek neveiben a “Cursed” jelző.
Power Armor: A “M.I.N.D. Velox” és “Enlightened M.I.N.D.” Power Armor kinézet most már helyesen működik.
Power Armor: A T-65-ös Power Armor fej lámpájának fénye most már helyes irányba világít ha TPS nézetben, a “Scabber” festés alkalmazva viseljük.
Legendás Fegyverek: Az egylövetű Legendás Fegyvereken most már tényleg nem jelenhet meg a “Last Shot” Legendás Tulajdonság.
Kézen viselhető Közelharci Fegyverek: A “Face Breaker” néven ismert különleges “Power Fist” fegyver gyártása most már újra lehetséges és a követelményei közt helyesen van megjelölve követelményként a 2 Legendás Modul.
Kézen viselhető Közelharci Fegyverek: Minden “Power Fist” (beleértve a “Face Breaker”-t is) most már alapesetben, a “Standard Appearance” moddal felszerelve jelenik meg.
Dobófegyverek: Újra engedélyezték a dobófegyverek gyártását.

HIBAJAVÍTÁSOK – LOKALIZÁCIÓ

Legendás Tárgyak: Javítva számos Legendás Tárgy leírásának fordítása a nem angol nyelv beállítása során.
Küldetések jutalmai: A “Blackburn’s Bungalow” és a hozzá kapcsolódó tárgyak nevei most már minden elérhető nyelvre le vannak fordítva.
Szintlépés jutalmai: A “M.I.N.D. Power Armor” festés leírása a Power Armor Állomás nézetében minden támogatott nyelve most már le van fordítva.
Scoreboard: Az 5. Szezon játéktábláján, számos jutalom nevének és leírásának fordítása hozzá lett a nem angol nyelv beállítása során.
Terminálok: További terminálok szövegei lettek lefordítva az elérhető nyelvekre.

HIBAJAVÍTÁSOK – NPS-K

Smiley: Innentől a játékosok most már egészen az új, 10000/karakteres limitig tudnak vásárolni “Gold Bullion”-t, Smiley-nál.

HIBAJAVÍTÁSOK – KÜLDETÉSEK ÉS ESEMÉNYEK

A Satisfied Conscience: Mostantól nem akadályozza meg a Küldetés sikerességét az ha a kapcsolódó “Holotape”-eket ideje korán felszedjük és utána kijelentkezünk, majd vissza.
A Satisfied Conscience: A Küldetés során az után ki jelentkezünk, miután kinyitottuk a “Reactor Monitoring Wing”-et, majd később újra belépünk, akkor az nem lesz zártnak minősítve.
Dross Toss: Kijavítottak egy problémát mely megakadájozta ezen Napi Küldetés sikeres befejezését.
Esemény jutalmak: Javítva egy hiba, mely során csak akkor kaptunk Legendás Magot a “Distinguished Guests” és a “Swarm of Suitors” Események teljesítése után, ha azokat a legmagasabb szinten sikerült véghez vinnünk.
Esemény jutalmak: A “Feed the People” és a “Campfire Tales” Esemény mostantól helyesen ad 1-3 Legendás Magot a sikeres befejezést követően.
Esemény jutalmak: A “One Violent Night” Esemény most már helyesen ad Legendás Magot a sikeres befejezést követően.
Missing Persons: Burke most már nem fog beszélgetés közben elsétálni a játékosoktól, a “Crater War Room”-en belül, miután befejeztük a Küldetést.
Missing Persons: Marcia mostantól jobban odafigyel a Sheenával és Burke-kel folytatott beszélgetésre, az “AMS Headquarters” alagsorában. Eddig ugyanis elindult a Hellcat zsoldosok ellen harcolni.
Missing Persons: Kijavítottak egy hibát mely lehetővé tette a játékosoknak, hogy teljesítsék a Küldetést annak ellenére, hogy nem beszéltek Marcia-val.
Missing Persons: Marcia nem marad továbbra is az “AMS Headquarters” alagsorában, miután meggyőztük, hogy térjen vissza “Fort Atlas”-ba.
Missing Persons: Ha csapatunk néhány tagja felmegy a Küldetés során az “AMS Headquarters” harmadik emeletére, miközben az alsóbb szinten mi, a csapatkapitány beszélünk éppen beszél Marcia-val, akkor most már Marcia nem fog kilépni a beszélgetésből és a több “rohanó” csapattag mellé teleportálni.
Out of the Blue: Ezen Küldetés, “Investigate the Caravan Site” része most már helyesen halad előre ha mind a három bizonyítékot összeszedtük.
Out of the Blue: Ha azon pont előtt kilépünk és belépünk mikor éppen átadnánk a bizonyítékokat Paladin Rahmani-nak, már sikeresen tovább halad majd a Küldetés.
Out of the Blue: Annak érdekében, hogy ne akadjunk el az “Out of the Blue” Küldetés teljesítése során, a “Harper’s Ferry” alagútjában található rejtett ajtók zárására és nyitására szolgáló gomb csak akkor jelenik meg és használható aktívan, miután teljesítettünk sikeresen ezt a Küldetést.
Feliratok: Javítottak néhány elírást azon feliratokban, melyek a “Steel Reign” történetszál Küldetéseit érintették.
The Catalyst: Dr. Blackburn és a többi tudós beszélgetésének megtekintése során nem lesz furcsa karakter animációja a csapatkapitánynak, ha csapatban teljesítjük ezt a Küldetést.
The Catalyst: Kijavítva egy hiba mely során a játékosok nem tudtak reagálni a Küldetés során, Knight Shin egyik kijelentésére.
The Catalyst:  Javítottak egy következetlenséget Scribe Valdez párbeszében a Küldetés befejezése során.

HIBAJAVÍTÁSOK – SZEZON

Szintlépés jutalmai: Kijavítva egy hiba amely megakadályozta a játékosoknak, hogy 100-as Rang felett az Atom jutalmakat megkapják a Szezon során. Azok akik korábban így jártak, most keressék fel a játékostáblát miután legalább egy Napi vagy Heti Kihívást (Challenge) teljesítettek. Megkapják a számukra járó, hiányzó Atom-ot.

HIBAJAVÍTÁSOK – FELHASZNÁLÓI FELÜLET

Teherbírás: A Pip-Boy-ban megjelenő teherbírás, most már helyesen jelenik meg és tükrözi a karakter éppen aktuális teherbírását.
Irányítás: Most már nem veszítjük el az irányítást miután éppen kiléptünk egy Munkaasztalból (Workbench).
Kedvencek: A Kedvencek menüben most már helyesen jelenik meg a “Chinese Officer’s Sword” ikonja.
Scoreboard: Kijavítva egy hibát mely során néhány játékosnak ki és belépnie kelett egy jutalom igénylése és annak tényleges használatba vétele között. Mert amúgy nem kapták meg ténylegesen azt a jutalmat. Csak az újra belépést követően.

HIBAJAVÍTÁSOK – VILÁGOK

Általános: Kijavítottak néhány helyszínt ahol a játékosoknak sikerülhetett az aktív játéktéren kívülre kerülni és beesni a grafikába.
Interiors: Olyan belső tereken amelyek Napi Müveletek “Daily Ops” helyszíneként is szolgálnak, már helyesen termelődnek újra az ellenségek.
Előrehaladás: Számos helyet javítottak ahol eddig a játékosok elakadhattak.
Wes Tek: Kijavítottak egy hibát mely során a “West Tek FEV Production Center”-ben lévő ajtó, a “The Catalyst” Küldetésen kívül nem volt elérhető.


Az eredeti Patch Notes a következő linken található meg:

https://fallout.bethesda.net/en/article/33grmpp4ZZw6Za2sDgtMfN/fallout-76-update-notes-august-3-2021

5 1 vote
Article Rating
Oszt meg másokkal
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
<<< MENÜ
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x