Mi is az a “Husi Hét”!

Mi is az a “Husi Hét”!

Ebben a poszt apokaliptikus világban fontos a jó táplálék megtalálása. Fontos a gazdag táplálék beszerzése. Na és mi lehet táplálóbb, mint egy jó kiadós szabad tűzön elkészített húsétel.
Ezért is találta ki Grahm, a barátságos Szuper Mutáns, aki ideje legnagyobb részében az Appalachia pusztaságát járja és mozgó árusként funkciónál, hogy egy héten keresztül minden túlélőt meghív egy kis grill partyra.
Viszont ehhez segítségre is szüksége van, ugyanis egy maga nem tudja összehozni ezt a nagy lakomát és mulatságot.
Miben is nyilvánul meg ez a segítség? Hát először is az Esemény sorozat elérkeztével minden 15. percben három, Primal Cuts “Príma Vágások” nevű Esemény fog megjelenni a térkép három különböző pontján. Válassz belőlük legalább egyet és ott végezd el a kapott feladatot.


A Primal Cuts célkitűzése:
– Magát az Eseményt a helyszínen elhelyezett “totem” tövében lévő hordón való zenéléssel tudod elindítani.
– Ekkor több hullámban jönnek úgy nevezett “Prime Beast”-ek (Príma Vadak), akiket meg kell természetesen ölnöd, még mielőtt a számláló letelik.
– Ha ez sikerül, akkor jutalomként a sikeres teljesítésért, kapsz úgy nevezett “Prime Meat”-et (Príma Husikát). Ez majd jó szolgálatot tesz a későbbiekben. De arra figyelj, hogy ez a Husi is romlandó, tehát amit szereztél azt ne tartogasd sokáig magadnál, hanem használd fel.

Na és most jön az Esemény sorozat második és egyben Fő része, azaz a “Grahm’s Meat-Cook” (Grahm Husi Bulija) nevű Esemény. Itt aztán fel tudod használni a korábban szerzett Príma Husikat is.

Lássuk a “Grahm Husi Bulijának” mi a menete:
– Minden egész órában indul egy.
– A Vault 76-tól délre, egy tisztáson találkozhatsz Grahm-el és barátjával “Chally the Moo-Moo”-val, a brahminnal (kétfejű, mutálódott tehén).
– Ő nekik segíthetsz zenéléssel, a nyársak forgatásával, tűzgyújtással, állati és növényi hozzávalók gyűjtésével a nagy főzőcskézéshez, takarítással, vagy esetleg Chally elégedettségét megmutató “hegyet” (ürülékét) is elhordhatod.
– Az a lényeg, hogy a képernyő jobb felső sarkában látni fogsz majd egy folyamat csíkot, aminek be kell telnie, az idő lejárta előtt. Amit az előbb vázolt tevékenységek végzésével tudtok elérni. Ekkor lesznek sikeresek az előkészületek.
– Ja és ne felejtsétek el a korábban beszerzett Príma Husikat is a központi üstbe betenni! Mert ilyenkor bónusz Scrip üti a markotokat minden 5-ös adag Príma Husi után.
– Ó és persze minden Fő Esemény kecsegtet különféle tervrajzokkal is, amelyek csak ezen Esemény keretein belül szerezhetők be. Ezek mindig változnak és gyarapodnak, tehát az aktuális posztokban adunk majd konkrétabb tájékoztatást róluk.
– Valamint pro tipp, hogy aki egy órában többször is meg akarja csinálni a Fő Esemény-t az igyekezzen minél előbb lezavarni (akár Privát szerveren haverokkal), majd egy szerver váltással hát ha egy olyan szerverre érkezik, ahol még tart az Esemény. Így több jutalom is ütheti a markunkat egy órán belül.

Ugye, hogy ínycsiklandozóan hangzik? Harapjon rá mindenki!
Nem fogtok rossz száj ízzel távozni, azt garantáljuk.

5 2 votes
Article Rating
Oszt meg másokkal
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
<<< MENÜ
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x