Van zsákjukban minden jó, mert itt vannak már az Ünnepi Scorchedek!

Hamarosan feltűnnek a Rémséges Scorchedek!

A Fallout 76 világában az ünnepi hangulat csak néhány lakás és ház megmarad karácsonyi díszítésében, valamint az évente egyszer, ilyen tájt visszatérő Ünnepi Scorchedek féltűnésében mutatkozik meg. Ők ezúttal a karácsonyi hangulatot terjesztik szerte Appalachia-ban. Mikor elég közel érnek hozzád, még egy kis ünnepi csilingelést is hallatnak, amiről könnyen beazonosíthatóak.

Most jöjjön pár érdekes adat róluk, hogy jobban kiismerhesd őket:

Minden külső helyszínen megjelenő (beleértve az eseményeket is) Scorched, 10%-os eséllyel lehet majd “Ünnepi Scorched”, de a következő esélyekkel rendelkezhet a három csillag szint valamelyikével:
1  csillagos (55%)
2 csillagos (40%)
3 csillagos (5%)

Ruházatuk lehet Mikulás, Mikulás Anyó és egyébb szívmelengető hacuka.

Valamint minden “Ünnepi Scorched” közelharci fegyverrel fog támadni majd. Ezek a következők lehetnek, az alábbi esélyekkel:
Bone hammer (14.29%)
Chinese officer sword (14.29%)
Grognak’s axe (14.29%)
Machete (14.29%)
Multi-purpose axe (14.29%)
Shishkebab (14.29%)
Super sledge (14.29%)

Na ha mind ezen információk tudatában elintézitek őket, akkor egy Legendás Tárgyat (fegyver, páncél, PA) és egy darab “Ünnepi Ajándékcsomagot” (Holiday Gift) is bezsebelhettek, amit kinyitva olyan jutalmakat kaphattok, mint a fogyóeszközök, lőszer, valamint kis eséllyel egy Ünnepi tematikájú zsákmány is a markotokat ütheti!

ESSEN SZÓ BŐVEBBEN IS EZEKRŐL
AZ “ÜNNEPI AJÁNDÉKCSOMAGOKRÓL”

Először is tisztázzuk, hogy három típusuk van. Ezek a következők:
“Kicsi Ünnepi Ajándékcsomag” (Small Holiday Gift)
“Ünnepi Ajándékcsomag” (Holiday Gift) – Ez a közepes, vagy normál
  “Nagy Ünnepi Ajándékcsomag” (Large Holiday Gift)

Minél nagyobb egy adott Ajándékcsomag szintje, annál nagyobb eséllyel kaphattok belőlük ritka tervrajzokat és a járulékos fogyóeszközök, valuták és egyéb “nyalánkságok” is nagyobb mértékben üthetik markotokat ha kinyitjátok őket.

A konkrét ajándékokról, az ilyenkor szokásos táblázatból tájékozódhattok:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ugsPWW8jLU_QWJJXolwy0dnY8k0J5gpqXWv1G_G5qKE

Valamint fontos, hogy ezen ajándékcsomagok nem átadhatók másnak (se más karakterünknek, se más játékosnak) és nem is lehet velük kereskedni!

A kész Ajándékcsomagok (típustól függetlenül) 1 egységnyi súly foglalnak és a súlyát nem csökkenti a “Traveling Pharmacy” Perk Kártya.

Na de hol is érdemes keresni ezeket a Csilingelő Rusnyaságokat?
Wixon Farm
Tyler County Fairgrounds
Sutton
Helvetia
Morgantown Airport (csak a kinti területeken)
A “Collision Course” Esemény során a Reptéren még több lehet!
Morgantown Train Yard
Bolton Greens
Wavy Willard’s
Black Bear Lodge
Palace of the Winding Path
Camden Park
Charleston Dam
Lakeside Docks
Overlook Cabin
Cliffwatch
A “Line in the Sand” Esemény alatt “Fort Defiance“-ben
A “Distant Thunder” Eseményen, “Cranberry Bog“-ban
Mosstown
Berkeley Springs
Minden “Fissure Sites” körül
A legtöbb katonai területen,  “Cranberry Bog“-ban.

Szerencsére ezek az Ajándékdobozok nem csak az “Ünnepi Scorchedektől” (Holiday Scorched) szerezhetők majd be. Két további módszer is kínálkozik, hogy megajándékozhassuk magunkat.

GYÁRTSUK LE MAGUNKNAK!
Igen jól olvastad. Lehetőség van saját magunkat is “megajándékozni”. Ehhez csak el kell fáradni valamelyik vasútállomásra, vagy más helyszínre ahol Árusító robotok teljesítenek szolgálatot. A legalkalmasabb erre Whitespring nagy fehér épülete, ahol több frakció robotja is megtalálható kis területen. Akik mind-mind külön tudnak nekünk eladásra kínálni “Ajándékcsomagoló Papírt” (Gift Wrap), ez ellengethetetlen alapanyaga a Kézzel Készített Ünnepi Ajándékcsomag (Handmade Holiday Gift) legyártásának.

Na de miért is érdemes nekünk gyártani és még KUPAKOT is kiadni a csomagolóanyagra, ha vadászhatunk is és az sokkal mókásabb?

Hát mert ha valamelyik Ajándékcsomag Kézzel Készített, akkor MÉG nagyobb eséllyel tartalmazhat ritka cuccokat. Természetesen a Kézzel Készített Ajándékcsomagoknak is megvan a három típusa (Small, Normal, Large).

Sajnos ezek ajándékcsomagok sem átadhatók másnak (se más karakterünknek, se más játékosnak) és nem is lehet velük kereskedni!

A gyártás során nem érvényesül a “Super Duper” duplázó hatása!

MINEK VADÁSZNI GYŰJTÖGETI MAJD NEKEM A GUBIS ROBOTOM (COLLECTRON)! AZ INGYÉ VAN!

Igen úgy bizony. Ha aktív az “Ünnepi Scorchedek” (Holiday Scorched) Szezonális Esemény, akkor a “Santatron” névre keresztelt Gobis (Guberáló) Robotunk nem csak értelmetlen játékokat (szemetet) és szenet hoz haza, hanem kis eséllyel még “Ünnepi Ajándékcsomag” (Holiday Gift) is lehet a tárolójában.

Fontos, hogy csak ebben az időszakban!

Természetesen ezek a dobozok is mindenben megegyeznek a “Ünnepi Scorchedektől” (Holiday Scorched) kierőszakoltakkal, csak “ingyé” vannak (vagy is minimális energiába telik őket megszerezni).


Források:
https://fallout.fandom.com/wiki/Holiday_Scorched

5 2 votes
Article Rating
Oszt meg másokkal
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
<<< MENÜ
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x