Hamarosan indul a Nagy Nyári Frissítés tesztidőszaka a PTS-en!

Hamarosan indul a Nagy Nyári Frissítés tesztidőszaka a PTS-en!

Alig ért véget az előző tesztidőszak, hamarosan újra megnyitja kapuit a PTS Teszt Szerver. Ezúttal a három érkező új Publikus Eseményről és a korábban csúsztatott (ráfért egy kis átdolgozás és javítás), “Hulla Ragyogás”-ról (Corpse Highlights) várják majd a véleményeket. egészen nyárig (kb. június eleje), amikor is ha minden jól megy akkor velük érkezik a következő Nagy Frissítés. De most nézzük kicsit részletesebben, hogy miről is van szó.

“A VASAK ÜTKÖZETE” (TEST YOUR METAL): MÁSODIK FORDULÓ

A legutóbbi PTS-ben történt rövid kitérő után a “A Vasak Ütközete” Publikus Esemény újra akcióba lép, miután egy kör hibajavítás és a kiegyensúlyozást elősegítő módosítást végeztek el rajta.

De miből is áll maga az Esemény? Hát nem régiben az “Acél Testvériség” (Brotherhood of Steel) kémjei felfedezték, hogy “(Fémkupolánál” (Metal Dome) a “Rozsdás Sasok” (Rust Eagles) nevű raider csoportosulás halálos robotokból álló hadsereg építésével foglalatoskodik. Ehhez az alapanyagot a Pusztaságról elrabolt hatalmas mennyiségű alkatrészek adják. Ezt nem hagyhatta annyiban a Testvériség vezetése sem, ezért most fel akarják mérni, hogy ezek a gépek milyen fenyegetést jelenthetnek Appalachia számára.

Csatlakozz te is a nyomozáshoz és harcolj bátran az “Acél Gladiátorai” (Gladiators of Steel) mellette ebben az arénában a halálos robot kreálmányok ellen. A három kör ádáz küzdelem során viszont figyelj mindig a Gladiátor társaid testi épségére is. Ha ügyesen veszed az akadályokat, akkor jutalmad lehet némi zsákmány és ritka tervrajzok egyike. A tervrajzok között új C.A.M.P. tárgyaké és a vadiúj “Botsmith” páncélzat darabjaié is lehetnek.

“KILAKOLTATÁSI FELSZÓLÍTÁS” (EVICTION NOTICE)

Az “Alapítvány” (Foundation) tervei között szerepel, hogy terjeszkedni kezdjen a jelenlegi táboruk falain túlra is. Ezért néhány felderítő “Telepes” (Settlers) fel is fedezett egy tőlük nem messze lévő robbanásnak a kráterét, amely kiváló hely lehetett egy új tábor felállításához. A kráteren belüli sugárzás komoly problémát jelentett, de a kiváló mérnököknek sikerült erre is megoldást találnia, a “Sugár Szivacs” (Rad Scrubber) nevű szerkezet segítségével. Miután a veszélyes környezetet ellenőrzésük alá vonták, megkezdték az építkezést. De hirtelen vészjelzés szakította meg a munkálatokat, ugyanis az ideiglenes tábort megtámadták a közelben tanyázó Szuper Mutáns banda tagjai és minden munkás áldozatául esett nekik.

A feladat tehát, hogy irány az “Alapítvány-tól” (Foundation) keletre lévő kráter és szorítsátok ki az ott maradt Szuper Mutánsokat, valamint gondoskodjatok a “Sugár Szivacs” (Rad Scrubber) biztosításáról. Mert az elengedhetetlen ahhoz, hogy a telepesek folytathassák a munkájukat és fejlődni tudjon a közösségük. Ha sikerrel jártok, a “Telepesek” (Settlers) frakciójához köthető reputációt növelhetitek, valamint némi zsákmány ütheti a markotokat, valamint esélyt kaptok több egyedi, új festéssel ellátott 3 csillagos Legendás fegyverek egyikére.

Azoknak akik nem tudják mi az a reputációs rendszer, figyelmükbe ajánljuk korábbi cikkünket ezzel kapcsolatban:
https://www.ptu.hu/index.php/category/egyeb/tutorialok-egyeb/reputation/

“MOONSHINE JAMBOREE”

Szeretettel meghívnak mindenkit a “Vasárnapi Tesók Kunyhójába” (Sunday Brothers Cabin), hogy részt vehessünk a “Moonshine Jamboree” nevű, kényeztető ünnepségen! Bár maguk a “Vasárnapi Tesók” (Sunday Brothers) már rég nem élnek, de egy csapat Raider képes volt megjavítani a régi robotjukat, “Moonshiner Ned”-et. Aztán a Raiderek is régen eltűntek, de Ned még mindig lelkesen várja, hogy egy kis segítséggel újra belecsaphassunk ebbe a “Holdfényes Ünnepségbe”.

A Buli fő attrakciója a “Mire Magic Moonshine” névre keresztelt igazán ütős főzet, amit maguk a “Vasárnapi Tesók” (Sunday Brothers) alkottak meg és fő alkotóeleme a  “Noxious Gulper” mérge. Amint a Jamboree elkezdődik, kíváncsi Gulperek hordája lepi el a környéket. Innentől nem nehéz kitalálni, hogy minél többet le kell szedni közülük, hogy kinyerhessük belőlük a mérgüket. Magát a mérget egy a közelben lévő kádba kell gyűjteni, amíg nem lesz elég mennyiség egy újabb adag “Mire Magic Moonshine” főzéséhez.

Viszont a nagy zűrzavar közepette ne felejtsük el őrizni a lepárlót is, különben ez a buli könnyen kudarcba fulladhat. Ha elég mérget gyűjtünk össze, akkor a Raider frakció reputációját növelhetjük, némi zsákmányt markolhatunk, néhány üveg Moonshine-t is magunkévá tehetünk. Na és ráadásként az új “Gulper Smacker” névre keresztelt közelharci fegyver tervrajzát is meg szerezhetjük magunknak.

“HULLA RAGYOGÁS” (CORPSE HIGHLIGHTS)

Ugye egy tavalyi tesztidőszak során már egyszer megjelent ez a funkció, de sajnos nem érezték olyannak ami kiadásra érdemes. Ezért csiszoltak rajta, kijavítottak elvileg jó néhány hibát és most készen áll arra, hogy a “A Vasak Ütközete” Frissítés részeként visszatérjen a PTS-re. A “Hulla Ragyogás” funkció bekapcsolásával a halott ellenségeknek élénken világító körvonaluk lesz, így gyorsabban kiszúrhatjuk majd őket és könnyebben kifoszthatjuk a szitává lyuggatott vagy az apró kis darabokra szeletelt hullájukat.

TEHÁT HAMAROSAN INDULHAT A TESZTELÉS!

Ha PC-n játszol jelenlegi a Bethesda.net Lancheren vagy most már Steamen keresztül is, akkor jogosult vagy belépni a PTS Teszt Szerverre és előbb kipróbálni az érkező Frissítés újdonságait. Ehhez csak le kell töltened egy újabb példányban a játékot, amit “Fallout 76 Public Test Server” néven találsz meg mindkét felületen (ugye feltétel itt is, hogy rendelkezz elegendő tárhellyel a PTS számára is).
Valamint ha nem okoz nehézséget az angol, akkor visszajelzést is küldhetsz a fejlesztőknek a Hivatalos Discord Csatornájuk, erre fenntartott szobájában.


Forrás:
https://fallout.bethesda.net/en/article/JOZPS6Zw1pI25cZPK9omm/fallout-76-inside-the-vault-try-new-public-events-in-the-pts

0 0 votes
Article Rating
Oszt meg másokkal
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
<<< MENÜ
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x